sobota 19. novembra 2011

Projekty, ktorých sa zúčastním

Od minulého týždňa akoby sa s projektmi roztrhlo vrece. Je ich veľa zaujímavý, ale z hľadiska časového veľa z nich nestíham, čo ma maximálne mrzí.

Prvý projekt, ktorého sa určite zúčastním je Vánoční foto-knižní výzva 2011 z dielne Nikki Finn, má tri časti a to: Vánoční výzva - knihy, Vánoční výzva - foto a Vánoční výzva - giveaway. Ja sa zúčastním len prvej časti . výzvy, bohužiaľ už zo spomínaných časových dôvodov. Bude sa konať od prvej adventnej nedele, 27. novembra 2011 a končí až na sviatok Troch kráľov, 6. januára 2012. Knižná výzva sa trochu odlišuje od ostatných tým, že si vopred nestanovíte, koľko kníh by ste mali prečítať, ale počas určeného obdobia budete čítať knihy. Podľa toho koľko ich prečítate sa zaradíte do levelu, viac informácie si prečítate na Nikkinom blogu. Všeobecne sa mi táto výzva veľmi pozdáva, pretože doteraz som sa do žiadnej nezapojila. Do foto výzvy sa nezapojím pretože nemám toľko času fotografovať, aj keby som chcela veľmi. A navyše, ak sa zapojíte do jednej z výzev alebo do oboch, automaticky sa zúčastníte aj Nikkinej giveaway, čo si myslím je perfektný nápad, takto spojiť dve veci. Už sa teším strašne na tento projekt. 27. novembra nemôže prísť skôr :), len tak pre zaujímavosť je to deň mojich narodenín, tak sa teším o to viac.


Druhý projekt, ktorý som objavila len asi pred hodinkou, usporadúva Triss a som ním uchvátená. Moja spisovateľská duša plesá, že bude mať možnosť znovu niečo vytvoriť. Projekt sa volá Poviedkový hop a vašou úlohou bude napísať poviedku, ktorej prvú vetu budete mať udanú. Práve na Trissinom blogu prebieha anketa o prvej vete poviedky. Rozhodnite aj vy, ako sa poviedka bude začínať. Túto vetu Triss zverejní už 22. novembra a od tej doby do Mikuláša 6. decembra, budete mať možnosť písať svoju poviedku. Žáner ani tému nemáte udanú, tak popustite uzdu svojej fantázie. Ja sama som zvedavá čo napíšem a o čom to vlastne bude moja poviedka. Tak isto ako sa teším na ostatné poviedky. A najlepšie na záver. Po zverejnení všetkých poviedok čitatelia Trissinho blogu budú hlasovať O najlepšiu poviedku. Víťaz ankety o najlepšiu poviedku dostane knižnú odmenu. No nie je to perfektné? Ja som týmto projektom taká nadšená, že by som už aj išla niečo písať. Ďakujem Triss za takýto skvelý nápad

1 komentár:

  1. Jééé, a zrovna na narozky :D Tak to ti při giveaway budu přát 2x víc štěstí :D :D :D A mimochodem, děkuji :))

    OdpovedaťOdstrániť