nedeľa 13. novembra 2011

Vianočná poviedka

Už od malička veľmi rada píšem všetko možné, preto som si pre vás na Vianoce pripravila takýto malý projekt s názvom Vianočná poviedka.

O čo pôjde?
V prvú adventnú nedeľu na blogu napíšem prvé tri vety poviedky, ktorú budete VY písať spoločne so mnou. Všetci, ktorí sa budú chcieť zúčastniť budú mať tri vety a potom nasleduje ďalší. Dopredu sa nebudeme dohadovať o čom bude poviedka. Ja len podotknem, že by som bola rada, ak by bola v prvej osobe. Bola by som rada, ak by sme ju dopísali do štedrého dňa, ale ak sa tak nestane, nevadí. Poviedku budeme písať tak dlho pokým nebude hotová, najneskôr do nového roku. Tak čo poviete? Idete do toho?




11 komentárov:

  1. Další pěkný nápad. :)
    Já však tentokrát zůstanu pouze u pozorování.. :) Pustit mě ke psaní čehokoli.. :D To by nebyl dobrý nápad:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naprosto skvělý nápad! S chutí se připojím, protože stejně jako ty miluju psaní! :D A taky miluju tyhle nejrůznější projekty, protože stmelují blogery :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dý, preto to neskúsiť ;) tru vety nie je vela :)

    Ettelea: som rada že sa páči, myslím že by to mal byť pekný veselý príbeh :) ešte pred tým 27. novembrom napíšem v akom poradí budú ludia prispievať :) ale bude to podla poradia v linkovači :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tok tohle se mi moc líbí! Doufám, že Vám to nezkazím.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. isto nie neboj sa :) na toto sa obzvlášť teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jůů určitě to zkusím, tři věty nejsou zas tak hrozné, abych to stihla celé pokazit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je super nápad, Sue. Jasne, že sa pridám.. Už sa tešíím.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja sa veľmi teším ako to celé dopadne :) už v nedelu bude môcť prvý človek zapísať, keďže ja to postnem s mojimi vetami :) dnes napíšem info článok aby ste vedeli čo a ako :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já vím, že jsem to asi neměla dělat, ale ta chyba mi tam byla trnem v oku. :/ V příspěvku od Rakly bylo napsáno: A pak jsem to ucítila, když jsi si sáhla... Tak jsem to opravila na jsem. Doufám, že to není moc velký přestupek, jen jsem chtěla pomoct.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dobře. Já to tam teda připíšu... A ještě čestný skautský, že už to neudělám... Omlouvám se.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Sue? Mě něco hryže mozek a poroučí, abych něco navrhla. :D Napadlo mě pro urychlení povídky (i když je to až do 31. prosince) dát na každého pisálka víc vět. Třeba 7 nebo 8. Myslím, že by se tak mohlo napsat něco zásadního dřív a nechodit kolem horké kaše. Vím, že to číslo je takové divné, ale povídka by byla rychlejší. :)

    OdpovedaťOdstrániť