streda 25. januára 2012

Vianočná -neviem či sa to tak dá ešte vôbec nazvať- poviedka

Do nedele t.j. 29.01. bude hotová. Ešte poslednýkrát dopíše svoju časť Ells a ja to skompletizujem. Ďakujem všetkým, ktorý sa tejto poviedky, zúčastnili. Premýšľam, či by sme takúto poviedku nenapísali aj na veľkú noc, šli by ste do toho? :)
Toto je iba malé info, aby ste vedeli čo sa s ňou deje. Po úpravách a preklade, každý zúčastnený bude môcť poviedku uverejniť na blogu. Môže, nemusí, je to na jeho rozhodnutí.

4 komentáre:

  1. Práve včera som som premýšľala nad tým, že sa to akosi zaseklo a som rada, že to tak nieje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ták, já už mám svůj díl napsaný a jsem šťastná i smutná z toho, že to všechno končí... Ale alespoň, že šťastně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Můžeš se spolehnout, že se přihlásím. Tenhle hop mě moc bavil a doufám, že se přihlásí podobný počet jako u toho Vánočního hopu. Je zajímavé kloubit více autorů do jednoho příběhu. Každý tomu dá víc, než kdyby to psal jen jeden... :) A částečně se omlouvám, že jsem ti "ukradla" možnost napsat svoji část. Já si tak nějak nemohla pomoct a musela to takhle narafičit... Suze a Michael jsou prostě úžasný páreček. :) A povídku určo uveřejním (pokud mi zase ta bedna plná součástek nebude protestovat). :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Co jiného napsat, než že se nesutečně těším... Přece jen, ta Vánoční povídka nebyla úplně fantasy... A až teď jsem si uvědomila, že jsem povídku nazvalo "hopem". Šmarjá, já jsem hrozná... Ty projekty se mi v hlavě už prolínají. :D

    OdpovedaťOdstrániť