piatok 2. novembra 2012

Bibliotéka a Albatros media


Už budúci týždeň sa môžeme tešiť na snáď najväčší knihomoľský sviatok na Slovensku. Knižný veľtrh Bibliotéka 2012 nám pomaly klope na dvere. Celé štyri dni besied, stánkov s knihami a všakovakých akcií a zliav. Od 8. – 11. novembra vás privíta Incheba, vydavateľstvá a autori.

Bibliotéky sa zúčastní aj spoločnosť Albatros media, ktorá má pre vás pripravený naozaj bohatý program. Od piatku do nedele sa môžete tešiť na besedy s tromi autorkami, ktoré sa uskutočnia v literárnej kaviarni Panta Rhei

Eva Obůrková – piatok 9.11. o 12.00 hod.
Halina Pawlowská – sobota 10.11. o 17.00 hod.
Silvia Vnenková – nedeľa 11.11. o 13.00 hod.

Aj vy sa neviete dočkať, kedy otvoria dvere Incheby a začne sa ďalší ročník Bibliotéky? Ja tiež. Teším sa ako malé dieťa, ktoré vie že dostane novú hračku. Možno je to prehnane, ale myslím, že toto bude udalosť roku, aspoň pre mňa. Všetci ste srdečne vítaní. Vidíme sa na bibliotéke  ;)  

6 komentárov:

  1. *jaaayzzz!!! :DD *
    Ihneď sa musím spýtať čo vtedy robíme či niekam nejdeme a ak nikam idem nahovoriť rodinu! Toto si nesmiem nechať ujsť (reagujem nadšenejšie ako na Vianoce). :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak budeš môcť tak jednoznačne prehovor rodinku, lebo skutočne to stojí za to :) a plus bude aj autogramiáda autorov, ktorí sú viac nez milí :)

      Odstrániť
  2. Škoda, že sa tam nedostanem. No čo už.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No keď už som sa dostala na Festival Fantázie, tak sa raz hádam dostanem aj semka :D Raz :D Snáď :D Dúfam :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to by bolo fajn :) takže žiadne také že je to ďaleko :D budúci rok ťa čakám :D

      Odstrániť
    2. ked teraz vyrazis do stvrtka si tu :P :D

      Odstrániť