utorok 27. novembra 2012

Súťaž: 150 nasledovateľov-narodeninovo-vianočná


Už je to nejeden piatok čo som mala na blogu súťaž, tak prečo to nenapraviť :) Naraz sa mi nakopilo niekoľko udalostí, tak som sa rozhodla spraviť jednu obrovskú súťaž, narozdiel od troch rôznych. Práve dnes slávim 24. narodeniny a to je prvý dôvod k súťaži. K tomu nebudme veľa hovoriť :D Už o necelý mesiac tu máme Vianoce. ♫ ♫ ♫ Po roku Vianoce Vianoce prichádzajú, spievajme priatelia  ♫ ♫ ♫ Ehm, tak nič :D Pri tejto príležitosti som sa rozhodla, že bude viac výhercov. Myslím, že je to slušne číslo. A aby som nezabudla, za čo som Vám veľmi vďačná  je fakt, že SWODS dosiahlo krásne číslo a to 150 nasledovateľov. Všetkým ešte raz veľmi pekne ďakujem. Cením si že čítate môj blog a tiež si cením každý komentár, ktorý mi tu necháte. Snažím sa odpisovať na všetky, ale niekedy to nejde :)

Ale dosť už bolo rečí. Myslím, že vás skôr zaujíma o čo sa bude súťažiť. Takže máličko pravidiel :)
  • súťaž je otvorená pre všetkých zo Slovenska a Čechov s doručovacou adresou na Slovensku
  • zúčastniť sa môžu úplne všetci, nemusíte byt nasledovateľom (ale ak sa rozhodnete blog sledovať aj napriek tomu veľmi ma tým potešíte)
  • ťaž bude trvať od 27. novembra do 24. decembra
  • nebudú žiadne extra vstupy
  • výhercov bude spolu PÄTNÁSŤ!
  • vyžrebujem ich pomocou random.org a zverejním 27. decembra, kedže budú sviatky, skôr sa na internet nedostanem.
  • pre zapojenie do sútaže vyplnte SUŤAŽNÝ FORMULÁR
O čo môžete súťažiť?
1. cena
podpísaná kniha Mercy od Annabel Joseph (venovala sama autorka)


2. cena
kniha Škaredí od Scotta Westerfelda


3. cena
kniha Padlí anjeli #1 - Padlí anjeli a Leviatan od Thomasa E. Sniegosky (venovala spoločnosť Albatros Media) 


4. - 15. cena
podpísané aj nepodpísané záložky od rôznych autoriek, odznaky (ďakujem spoločnosti Albatros Media), rôzne podpis karty, podpísané nálepky, podpísane pohľadnice


Dúfam, že sa vám ceny páčia a radi si zasúťažíte :) Na záver chcem poďakovať všetkým autorom, ktorí do súťaže poskytli ceny a tak isto spoločnosti Albatros media :)

4 komentáre:

  1. Mám menší dotaz - pokud mám doručovací adresu na Slovensku, můžu se zúčastnit? Nebo je to soutěž výhradně pro Slováky? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Emily: môžeš sa zapojiť, moja hlava deravá to tam zabudla napísať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéé všechno nejlepší k narozeninám, gratuluji k návštěvníkům a krásné Vánoce dopředu :) Jsem zpátky na blogu, vždycky jsem chtěla napsat komentář k Tobě a vždycky jsem zabudla :) Jsem tak ráda, že jsem se sem konečně zase dostala!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem & ďakujem za úžasnú súťaž.^^

    OdpovedaťOdstrániť