nedeľa 30. decembra 2012

Najobľúbenejší blog 2012


Tento projekt usporadúva Eloran Arroway.

Je ťažké vybrať iba TOP 5 blogov, pretože mám mnohé blogy rada. Preto vyberám blogy, ktoré navštevujem denne, hoci nie vždy napíšem komentár.

1. Mimi (Mimin svet kníh) – mám rada štýl Miminých recenzií a všeobecne jej blog. Ako človek je tiež skvelá a patrí právom medzi moje najobľúbenejšie blogerky. Je pre mňa inšpiráciou a vždy si rada prečítam čokoľvek, čo na blog dá. A ešte niečo :) Pandičkaaaaaaaaaaaa!!! <3 

2. Annie a Neliss (The Bookland) – jeden z mladších blogov, ale nie menej skvelý. Annie s Neliss si dávajú na blogu záležať a preto sa zaradili do mojej TOP 5 obľúbených blogov.  Obe dievčatá sú milé osôbky a vždy si s nimi rada pokecám.

3. Davook (Davook) – jeden z málo chlapčenských slovenských blogov, ktorý som si hneď obľúbila. Okrem toho, že David píše dobre recenzie, má aj skvelý vkus na knihy.

4. Astesia (Crystally Darkness) – ďalší z novších blogov, ktorý som si už po niekoľkých návštevách obľúbila. :)

5. Nerya (Cup of tea diary) – blog, na ktorý sa vždy rada vraciam, či už kvôli recenziám alebo iným článkom, ktoré ma zaujali. Dizajn jej blogu je veľmi príjemný na pohľad a už len kvôli nemu sa na blog oplatí ísť. 

Mám veľmi veľa obľúbených blogov a keby je to podľa mňa, spravila by som TOP 20 a nie iba TOP 5 :) 

Všetkým blogerom a blogerkám prajem do nového roku, aby sa im darilo, aby im pribúdali nasledovatelia a čitatelia a aby ich neprešla chuť blogovať. :)

9 komentárov:

  1. Jéééj, ani nevieš ako si ma potešila. Ani neviem, či si to zaslúžim, keďže tu ani nie som dlho, ale ďakujem veľmi pekne :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. samozrejme, ze si si to zaslúzil :) nevadí, ze bloguješ krátko, podla mna je tvoj blog na úrovni a preto som si ho obľúbila :)

      Odstrániť
    2. a podla mna si to zasluzis tiez :P

      Odstrániť
  2. jej diki :)hehe pandicka bude popularnejsia nez ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale netrep prosím ta :) ze máličko :) blogová sestra :P

      Odstrániť
    2. za máličko :D ach nech zijú preklepy :D

      Odstrániť
  3. Jejeeeeeej :) skoro som si to všimla :D Ďakujem:*

    OdpovedaťOdstrániť