piatok 5. júla 2013

Knižné prírastky - jún 2013


Znova prešiel mesiac, ten čas, ale letí, čo poviete :) Tento mesiac mi pribudli do knihovníčky štyri knihy. 

Prvú knihu od slovenskej autorky Evy Avy Šrankovej - Izabela: Láskou spútaní. Na túto knihu si už veľmi dlho brúsim zuby, avšak všade bola vypredaná. Preto ma nesmierne potešilo, keď som na ňu naďabila v trnavskom kníhkupectve. Ešte viac ma prekvapilo, keď som otvorila knihu a našla v nej autorkin podpis. Koľko šťastia pokope.
Druhou knihou, ktorá mi pribudla je kniha Ja ti to vrátim od Vity Jamborovej. Týmto sa chcem autorke veľmi pekne poďakovať. Knihu som už prečítala a je skvelá. Presne taká na akú som u Vitušky zvyknutá.
Pribudli mi aj dva recenzne výtlačky a to Rekviem, záverečná časť trilógie Delírium a záverečná časť série Počertená. Prvú knihu mám rozčítanú, ale akosi sa neviem pohnúť. Odkladám ju tak dlho ako sa len dá, čo neveští nič dobré. Séria Počertená mi bude naozaj chýbať. Je síce určená pre mladšie ročníky, ale aj tak som si jej čítanie užila, pretože sú to oddychové knihy.

A čo vám tento mesiac pribudlo?

4 komentáre:

  1. Ja ti to vrátim - Ta obálka je neskutečná! :)) Jinak máš moc pěkné nové přírůstky. :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nazivo je podla mna ešte krajšia :) :) dakujem :)

      Odstrániť
  2. Jé, ty máš s tými nákupmi vážne šťastie.:) Inak tá Počertená vyzerá fajn, tak milo.:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neskutočne ma to potešilo :) :) ak budeš môct tak si počertenú prečítaj, neni to seria ktorá spraví dieru do sveta ale príjemná oddychovka kde nemusíš premýšľat nad tým čo sa udeje :)

      Odstrániť