nedeľa 20. novembra 2011

Posúď knihu podľa obalu #6

Toto meme usporadúva Syki

Autor: Julie Kagawa
Názov: Iron daughter
Séria: Iron Fey
Anotácia z goodreads /môj amatérsky preklad/:

Polovičná vília princezná Letnej krajiny, polovičný človek, Meghan nikdy nezapadla nikde. Opustená Zimným princom, o ktorom si myslela, že ju ľúbi, je väzňom Zimnej kráľovnej víl. Keď sa vojna črtá medzi Letnou a Zimnou krajinou, Meghan vie, že skutočné nebezpečenstvo prichádza od Iron fey – okovami spútaných víl, ktoré videla len ona a jej neprítomný princ.  Ale nikto jej neverí.

Čo je horšie, Meghanine sily sú pozastavené. Uzavretá vo svete Víl len so svojím dôvtipom. Dôverovať niekomu by bolo bláznovstvo. Dôverovať zdanlivému zdracovi by bolo smrteľné. Dokonca keď si Meghan začne vytvárať chrbtovú kosť, nemôže si pomôcť, len načúvať túžobnému šepotu jej príliš ľudského srdca.

Môj názor:
Keď som zbadala túto obálku padla mi sánka. Ladenie farieb je dokonalé a celkové ladenie do fialovej mi vyrazilo dych. Skláňam sa pred grafikom, ktorý robil túto obálku a všeobecne všetky k serií Iron Fey. Neviem, čo viac, by som k tejto obálke povedala, asi len toľko, že som ňou maximálne nadšená. Naživo musí vyzerať dvakrát tak krásne. Asi v najbližšej dobe navštívim eurobooks :D.

2 komentáre:

  1. Uff... to som vážne jediná, ktorá vôbec nie je nadchnutá tými obálkami? :D Ako netvrdím, že sú škaredé. Sú pekné :) Ale všetci sú z nich neskutočne nadšení a iba ja ich pokladám za priemerné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oj, ja neviem Stormy, ale mne prídu prekrásne, bude to spracovaním a aj farebným ladením a tak :D

    OdpovedaťOdstrániť