nedeľa 11. decembra 2011

VIANOČNÁ POVIEDKA - OZNAM

DOLEŽITÉ!!!


Najskôr to príjemnejšie, chcem sa veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí píšu vianočnú poviedku, síce nie je ešte dokončená, ale odvádzate kus dobrej práce. Ďakujem vám, že tak promptne napíšete svoju časť a tak zachováte plynulý priebeh poviedky. 
Menovite: Ettelea Dragons, Princezná, Syki,  Triss, Kath, Stormy, Luc, Paží, Seesen, Domčo, Ells, Bastera

Prečo tu ostatní nie ste? Pretože aspoň raz ste nenapísali svoju časť, keď ste mali a čo je horšie, nájdu sa aj ľudia, ktorí boli na rade už dvakrát a ani raz neboli schopní mi napísať dôvod prečo tak nespravili. A teraz tá nepríjemná časť. Rozhodla som sa, že niektorých ľudí z poviedky jednoducho vyradím z jednoduchého dôvodu.

Prvým človekom je ROMULE - pretože som sa jej ozvala každý krát, keď bola na rade a nemala toľko slušnosti ozvať sa, že nemá čas, človeka to štve o to viac, pretože vidím ako prispieva na blog a nenájde si desať minút napísať 5 viet.

Druhým človekom je KACENNNKA - pretože aj keď sa ospravedlnila, že nebude na nete, doteraz sa mi znovu neozvala, dala som jej možnosť, aby napísala svoju časť, keď bude mať čas, neozvala sa a to som ju takmer denne videla na goodreads.

Toto je moje definitívne rozhodnutie a nemienim ho brať späť a ešte jedna maličkosť, keďže sme v časovom sklze a rada by som bola, aby som mohla na štedrý deň poviedku zverejniť, skracujem čas, ktorý máte na napísanie svojej časti, namiesto 24 hodín odteraz máte len 12, viem, že ľudia, ktorí pravidelne sledujú poviedku nebudú mať námietky.

5 komentárov:

  1. :( To je škoda. Ale jinak těch 12 hodin je dobrý nápad. ;) Alespoň to bude dřív hotové... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kdybych nestíhala a vyšel na mě čas třeba když budu ve škole, tak se moc omlouvám a určitě dám vědět, ale také se určitě budu moc snažit.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :P Třeba se ještě ozvou... Doufám... Vysvětlení ti dluží určitě...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je fakt. :/ Takhle bychom čekali dalších 12 hodin a už teď je jasný, že budem muset máknout abychom to stihli... Mimochodem... Je zábavné sledovat, jak se všichni pokoušíme vyhnout něčemu zlomovému a raději popisujeme okolí. :D Obdivuju ty, kteří měli odvahu odklopit psovi mozek nebo zmrazit dům... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já s tím souhlasím, i kdyby nestihli napsat jako já, můžou napsat a omluvit se proč to nestihli atd a ne takhle to je od nich nefér... Už se těším, až jí dopíšeme a uveřejníme :)

    OdpovedaťOdstrániť