nedeľa 18. decembra 2011

Vianočná reťazovka - časť štvrtá

Je tu posledná adventná nedeľa a s ňou aj posledných päť otázok vo Vianočnej reťazovke. Týmto sa vám všetkým, ktorý ste sa zapojili, chcem poďakovať. Pre ostatných, ktorí by sa ešte chceli zapojiť neváhajte. Nevadí, že ste niektorú časť z reťazovky nespravili, alebo ju nespravili vôbec môžete tak spraviť aj po ukončení reťazovky.


16. Dávaš a dostávaš na Vianoce darčeky?
Určite si poviete, čo je to za divnú otázku, veď na Vianoce sa darčeky dostávajú a tiež dávajú. U nás v rodine sa darčeky už roky nedávajú na Vianoce. Prečo? Nerozoberajte :).

17. Určite ste si všimli, že Vianočná horúčka je už v plnom prúde, skoro od začiatku novembra. Kupuješ darčeky v predstihu alebo tesne pred Vianocami?
Ja mám tendenciu darčeky kupovať aj mesiace dopredu.

18. Ako vyzerá váš vianočný stromček? Máte ho ladený jednofarebne alebo taký mix?
Tento rok som náš stromček odela do modro-bielej kombinácie. SLOVAAAAAN :D inokedy ho mávame v pestrofarebných variáciách.

19. Aký darček nemôže pod stromčekom chýbať? /kniha sa neráta :P /
Hmm, ťažká otázka. Niečo darované od srdca.

20. Aký najvtipnejší darček ste dostali?
Veríte, že si na to nespomeniem, aj keby sa veľmi snažím.

6 komentárov:

  1. Takto pri poslednej časti by som sa ti za tvoju vianočnú reťazovku chcela poďakovať, bola to naozaj zábava :) A nemôžem si odpustiť jednu poznámku :D Páčilo sa mi, ako si občas sama mala problém odpovedať na niektoré zo svojich otázok :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja dakujem že si sa zapojila :) vieš ja som tie otázky vymýšľala bez toho, aby som rozmýšľala nad odpoveďami a potom sa to stalo ale bola sranda :) niekedy asi vymyslím niečo podobné :) ved veľká noc sa blíži :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sue... Výborný nápad s tou Veľkou nocou.. :) Určite niečo podobné zrealizuj.. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no len neviem ako by to bolo a aké otázky no nič ma momentálne nanapadá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Co je to Velká noc? Jinak děkuji za řetězovku, i když někdy byly otázky dost podobné a já jsem líná to vypisovat znova :D Jinak mě by vážně zajímalo, kdy si tedy dáváte dárečky, až druhý den? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bastera: to sú Velikonoce či ako sa to u vás volá :) no tak my si darčeky nedávame preto hovorím že nebudem to dalej rozoberať :) :)

    OdpovedaťOdstrániť