pondelok 11. marca 2013

Marcová knižná súťaž


Ako je vám určite známe, Marec je mesiac knihu a tak prečo si nezasúťažiť. Bude to jednoduché, žiadny formulár, žiadne extra vstupy. 

Ale najskôr o čo budeme hrať. Výhercovia budú dvaja.  

Prvý výherca dostane podpísanú knihu Nevinní zmätkári od Mareka Zákopčana a tak isto podpísanú záložku ku knihe Nevinní zmätkári.


Druhý výherca získa dve podpísané záložky ku knihe Nevinní zmätkári.

A málinko pravidiel :)
  • súťaž potrvá od 11.03.2013 do 31.03.2013
  • súťaže sa môžu zúčastniť iba Slováci
  • vašou úlohou je napísať komentár, v ktorom uvediete svoju emailovú adresu a odpoveď na otázku „Aké príbehy ťa najviac upútajú?“
  • výhercov vyžrebujem pomocou random.org a budú zverejnení na blogu 1. apríla (nie je to žart :) )


Dúfam, že sa vám súťaž páči. Tak veľa šťastia :)

11 komentárov:

  1. di_va22@azet.sk

    Mne sa najviac lúbia príbehy, kde je silná bad-ass hrdinka, ktorá sa zamiluje do bad-boya a spolu majú samé sarkastické a vtipné hlášky a plno akčných a romantických momentov. Takisto musí mať kniha dobrý nápad, uprednostňujem niečo z fantasy (milujem nadprirodzené schopnosti a bytosti) a tiež ma musí zaujať štýl autorky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cessanne@gmail.com

    Príbeh ma musí zaujať názvom, prvou stránkou a poslednou vetou knihy. Potom už nič neriešim a rovno ju čítam.
    Samozrejme sa ľahšie orientujem, keď viem o aký žáner ide. Vyžívam sa v horroroch, thilleroch a tiež v rôznych historických románoch (ktorých názvy si nepamätám) a ako jediná v širokom okolí zbožňujem rokmi overené klasiky! :D
    No ale väčšinou fakt horror - knihy a tiež žáner YA. Aby matka mohla hovoriť, že som sa konečne raz priblížila svojmu veku (a tiež preto, že sledovať sexi záporákov je fasa). xD

    P.S: Ty vždy vytušíš nad akou knihou premýšľam! Paráda. :D
    A tiež oceňujem, že nemusím vyplňovať blbosti (niekedy ma to baví ale toto sadlo)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. meletyanildor@gmail.com

    Mě nejvíce poutají obálky. Mám velkou slabost pro fantasy knížky, kde je většinou tím hlavním tématem boj dobra a zla :D. Jádro stejné, ale vždy je ta kniha nějak jinak poskládaná. Taky mě upoutá, když vím, že kniha je složitější, prolíná se tam několik dějových linií a člověk si sám v hlavě vše musí spojovat :). Nedávno jsem dočetla Paní Jezera a to je přesně tím, co tu popisuju. Plus k tommu potřebuju bohatou slovní zásobu, kterou autor třeba popisuje prostředí. Díky ní si to pak sama dokážu vše do detailu přesvědčit a lépe to prožívat s postavama.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hopefuldream29@gmail.com

    Najviac ma bavia knihy s viacerými dejovými líniami, kde sa prepája realita s fantáziu. Milujem príbehy a nie celkom normálnych postavách. No mám rada aj silné príbehy, pri ktorých je mi do plaču. Tie vo mne zostávajú natrvalo. Takým príbehom je pre mňa napr. Zlodejka kníh alebo Medený jazdec.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ookdav@gmail.com

    Osobne preferujem knihy, ktoré nie sú o neobyčajných ľuďoch v obyčajných situáciach, ale o obyčajných ľuďoch v neobyčajných situáciach (S.K. povedal tiež niečo v tom zmysle). Mám rád, ak je príbeh realistický a pre čitateľa uveriteľný. O tom, či ma príbeh zaujme alebo nezaujme, rozhodujú určite postavy. Oni sú základom dobrého príbehu, bez nich to nejde, ak ich autor pokašle, tak si to zároveň pokašle aj u mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mailík: jkvicerovaster@gmail.com

    Ja som taký romantický film, čiže väčšinou všetko čo čítam musí mať nejakú romantickú zápletku. Najlepšie takú, kde sa hrdinovia spočiatku absolútne nenávidia a potom si k sebe nachádzajú cestu. Taktiež mám rada skutočné príbehy alebo príbehy ktoré sa odohrávajú v zahraničí a dozvedám sa tu o inej kultúre (japonskej, arabskej,...) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. adri.ivov@gmail.com

    No aké. Ty aj vieš celkom aké, no iný nie. Mám rada také fantasy plné napätia. Mám rada, keď je dej napínavý. No ale nie vždy čítam len fantasy. Zvyknem aj také romantické alebo niečo tomu podobné, v ktorých sa nenachádzajú žiadny upíri ani vlkodlaci. Niekedy ma to už veľmi nebaví. Najviac nemám však rada, keď je tam zápletka učiteľ študentka.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. m-w-w-o-books@azet.sk
    Jednoznačne ma najviac upútajú knihy s rôznymi príbehmi o láske! :) Tak, Tak. ;) Ale aby si si nemyslela že som nejaká precitlivená citlivka (aj keby hej ,tak je to v poho), tak veľmi dosť mám rada ♥ upírčatá a anjelikov! ♥ -aj keď mi niekedy lezú na nervy- Mám pre nich slabosť! :D Takisto aj rôzne dobrodružné, fantasy ako napr. Percy Jackson, Naprieč vesmírom alebo Hry o život! :o) Také typy milujem! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. kamijaja at gmail.com

    mam rada pribehy, kde je taky zvrat, ze je to az dychberuce, najlepsie si pri tom nechty okusat/vlasy vytrhat :D, na druhej strane mam rada, ked sa pocas citania mozem smiat ako kon, najlepsie su take drze, sarkasticke dialogy.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. i.vancova2496@gmail.com

    Fantasy, romantické, dystópie, contemporary toto všetko môžem. Nemám rada knihy kde sa po celý čas nič nedeje a dej sa neskutočne vlečie nikdy sa pri takej knihe neviem dostať do toho "knižného tranzu". Avšak prečítam každú knihu, ktorá sa mi dostane pod ruku.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. michelle.sun@seznam.cz

    Hmm, ťažká otázka. Vtipné, sexy a s dávkou tej správnej akcie? Aby sa mi príbeh páčil, musí byť v prvom rade zábavný, vtipný, svieži, jednoducho taký, aby ma pobavil a zlepšil mi náladu. Samozrejme, ak sa príbeh stupňuje, tak beriem aj akciu, napätie, drámu a možno aj nejaké to emocionálne vyšťavenie, ale nebudem čítať niečo, o čom viem, že z toho budem mať depresie. Život je dosť depresívny sám o sebe, načo pchať všetky jeho negatíva aj do kníh?

    OdpovedaťOdstrániť