sobota 16. februára 2013

On my wishlist #27

 Toto meme usporadúva Book Chick City.


Kerstin Gierová – Rudá jako rubín (Drahokamy #1)
Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět a ona se rázem ocitne ve známé ulici, jenže téměř sto let před svým narozením. Vzápětí pochopí, že tím největším rodinným tajemstvím je ona sama. Zbývá jí ale ještě pochopit, jaké nebezpečí člověku hrozí, když se zamiluje napříč časem.

Kerstin Gierová – Modrá jako safír (Drahokamy #2)
Být čerstvě zamilovaná v minulosti vážně není dobrý nápad. To si přinejmenším myslí šestnáctiletá Gwendolyn, novopečená cestovatelka časem. Koneckonců mají oba s Gideonem docela jiné starosti. Například jak zachránit svět. Nebo se naučit tančit menuet (A ani jedno není vůbec snadné!). Gwen má sice po svém boku několik dobrých rádců, ale když se Gideon začne chovat tajuplně, je jí jasné, že musí své hormony co nejdříve dostat pod kontrolu. Jinak z toho, že láska nezná čas, nezbude vůbec nic!

Kerstin Gierová – Zelená jako smaragd (Drahokamy #3)
Gwendolyn má zlomené srdce. Zdá se, že Gideonovo vyznání lásky bylo pouhou fraškou, aby šel na ruku jejich úhlavnímu nepříteli, hrozivému hraběti Saint Germainovi. Ale pak se stane něco naprosto nepochopitelného a Gwennin svět je vzhůru nohama. Jí i Gideona čeká dech beroucí úprk do minulosti, a taky menuety, paruky, kordy a divoké pronásledování a nad tím vším se vznáší otázka, zda se dá stav pokojové fontány vůbec léčit… (pozn. Xemerius se velmi obává, že nikoliv.)


Viem, asi som dosť skorá, keď som ešte túto sériu nečítala, ale akosi nebolo kedy, ale to nič nemení na tom, že by som si ju chcela prečítať, už len vďaka cestovaniu časom. Vždy keď prídem do kníhkupectva tak knihy obdivujem, ale nikdy som si ich so sebou nevzala. Netuším prečo, ale RAZ! ich mať budem.


7 komentárov:

  1. Ja som čítala len 1. diel, ale je skvelý 8) Rada by som aj zvyšok 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja čakám už len na tretí diel. Oproti ostatným som bola aj ja pozadu, lebo som sériu začala čítať len tento rok. Fakt neviem, na čo som toľko čakala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pod toto sa ti podpíšem. Chcem z nich iba 1 a 3 diel až taká náročná teda nie som. Len...matka je matka. Toto bude ešte cvílenku trvať, výber schvaľujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nečetla jsem ještě ani první díl a chtěla bych to napravit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Go ahead!:) Prvé dva diely sa mi veľmi páčili, tretí je poctivo objednaný...^^

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už sa neviem dočkať trojky a som totálne hotová z toho, kedy mi konečne príde :D Ako sa poznám, zase to prečítam za jeden večer a potom budem fňukať, že už viac nemám a že už ani viac nebude :(

    OdpovedaťOdstrániť