štvrtok 25. júla 2013

24.08.2013: Beseda s autorkami Slávkou Koleničovou a Janou Benkovou (Mágio pláž - Bratislava)

Včera sa pod záštitou Miestnej knižnice Petržalka konala na bratislavskej Mágio pláži beseda s dvoma slovenskými autorkami a to so Slávkou Koleničovou a Janou Benkovou. 

Snažila som sa natočiť celú besedu, ale asi tak v polovici si môj foťák povedal, že už má dosť a vybil sa. Takže mám tu pre vás cca polovicu besedy. Čo ma najviac mrzí je to, že foťák vypovedal poslušnosť pred čítaním úryvkov z autorkiných kníh. 

Autorky nám prezradili, čo pre nás, čitateľov, chystajú. Pani Benkovej už o týždeň vychádza kniha, ktorej obálka bude na slovenské pomery naozaj netradičná. Fotka na obálke bude od slovenského renomovaného fotografa so slovenskou celebritou. Kto bude na obálke to vám neprezradím. Pani Koleničová sa momentálne venuje úprave svojho románu a tak ako ona, pevne dúfam, že čoskoro uzrie svetlo sveta a budeme si ju môcť prečítať. 

Pozrite si aspoň časť z besedy, naozaj ma mrzí, že ju nemám natočenú celú. 


Besedou nás sprevádzala pani Vierka Némethová, ktorá kládla autorkám svoje zvedavé otázky. Posedenie s autorkami bolo naozaj príjemné a priateľské a ja sa už skutočne neviem dočkať ďalšej besedy a aby som vás navnadila, tá sa bude konať už 14. augusta a pozvanie prijali autorky Nata Sabová, Andrea Novosedlíková a Ružena Scherhauferová.

5 komentárov:

  1. Bude tam aj Nata? To by som išla, ale, bohužiaľ, nebudem môcť :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vďaka za nahratie rozhovoru!!! Rada som si to pozrela, keďže som tam nemohla byť osobne! :-)

    OdpovedaťOdstrániť